close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på Copykrea; les videre for mer informasjon.

Informasjon om informasjonskapsler

I henhold til gjeldende regelverk er det obligatorisk å innhente brukerens uttrykkelige samtykke på alle nettsider som bruker dispensable informasjonskapsler, før de navigerer gjennom dem.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler og andre lignende teknologier, for eksempel lokale delte objekter, flash-informasjonskapsler eller piksler, er verktøy som brukes av webservere for å lagre og hente informasjon om besøkende, samt for å sikre at nettstedet fungerer korrekt.

Ved å bruke disse enhetene kan webserveren huske visse opplysninger om brukeren, for eksempel brukerens preferanser for visning av serverens sider, navn og passord, hvilken tjeneste som interesserer brukeren mest osv.

Informasjonskapsler som omfattes av regelverket og informasjonskapsler som er unntatt

I henhold til EU-direktivet er de informasjonskapslene som krever informert samtykke fra brukeren, analytiske informasjonskapsler og reklame- og tilknytningsinformasjonskapsler, med unntak av de som er av teknisk art og de som er nødvendige for driften av nettstedet eller levering av tjenester som brukeren uttrykkelig har bedt om.

Typer informasjonskapsler

I henhold til formålet:

I henhold til egenskapen:

I henhold til oppbevaringsperioden:

Bearbeiding av personopplysninger

eCommProjects Internet S.L. er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene til den interesserte parten og informerer deg om at disse opplysningene vil bli behandlet i samsvar med bestemmelsene i forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 (GDPR), slik at følgende informasjon om behandling gis:

Rettigheter for den interesserte parten:

Kontaktinformasjon for å utøve dine rettigheter:

eCommProjects Internet S.L. C/Azorín 140 - 24010 24010 León, León (Spania). E-post: [email protected]

Kontaktinformasjon til personvernombudet: [email protected]

Kontaktinformasjon til personvernombudet: [email protected]