close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


Betalingsmåter

Du kan velge å betale med nesten hvilken som helst metode hos Copykrea.

I Copykrea har vi flere betalingsmåter, slik at du kan velge den som passer deg best. Nettstedet vårt har 256-biters kryptering, noe som garanterer sikkerhet under alle betalingsprosessene.

Kreditt-/Debitkort

Vi godtar alle vanlige kreditt- og debetkort, som Visa, Mastercard og American Express, ved hjelp av en betalingsgateway. Kortopplysningene dine blir ikke gitt videre til Copykrea, og vi er selvfølgelig ikke ansvarlige for lagringen av dem. I tillegg til at det er raskt og enkelt å betale med kort, betyr det også at bestillingen behandles umiddelbart.

PayPal

På Copykrea kan du betale med PayPal uten ekstra gebyrer. Bare skriv inn e-postadressen som er knyttet til PayPal-kontoen din når du bekrefter bestillingen. Økonomiske og personlige data krypteres automatisk når du sender sensitiv informasjon til PayPals servere.

Du kan dele opp kostnaden for kjøpet ditt med PayPals utsettelsessystem, men du administrerer det direkte fra deres plattform. Det vil si at det ikke er noe som avhenger av nettstedet vårt, men PayPal vil være den som foretar betalingen, og deretter vil du bli belastet deg.

Google Pay

Du kan betale med mobiltelefonen, smartklokken eller andre Android-enheter med NFC via Google-kontoen din. Pengene overføres umiddelbart til bankkontoen din. Både bruken av tjenesten og grensen for betalingsbeløpet bestemmes av banken din.

Apple Pay

Denne betalingsmåten er bare tilgjengelig for Apple-enheter. Du må på forhånd ha registrert bankkortet ditt med Apple Pay. Pengene overføres umiddelbart til bankkontoen din. Både bruken av tjenesten og beløpsgrensen bestemmes av banken din.