close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


Produksjons- og leveringsmetoder

Du får kopiene dine når og hvor du vil, se våre produksjonsmetoder.

Når du er på ferie er ikke hastighet viktig, men når du sender oss filene dine for utskrift, må du motta kopiene dine på kortest mulig tid. Hos Copykrea er vi klar over dette, og derfor lover vi, i tillegg til å skjemme bort hele prosessen slik at dokumentene dine når deg i perfekt stand, å gjøre det på kortest mulig tid.

Produksjonsmetoder

For å garantere leveringstiden for dokumentene dine jobber vi hos Copykrea med to produksjonsmetoder: prioritert og standard.

Produksjonsmetoden prioritet garanterer at filene dine er blant de første som kommer inn i verkstedet vårt, noe som sikrer en raskere leveringstid. Vi anbefaler dette alternativet hvis du ønsker å motta dem så raskt som mulig.

Med standardproduksjonsmetoden vil dokumentene dine komme inn i verkstedet vårt med lavere prioritet når de skal trykkes, noe som også garanterer levering innen den angitte perioden når du er ferdig med å kjøpe. Dette er den beste løsningen hvis det ikke haster med å få tilsendt eksemplarene dine.

Forsendelser til Norge

Forsendelser med standard produksjonsmetode til Norge leveres innen 2 til 4 virkedager og koster kr 70. Hvis kjøpet ditt overstiger beløpet kr 900, er fraktkostnadene gratis.

Den prioriterte produksjonsmetoden garanterer levering innen 1 til 2 virkedager (så lenge du bekrefter kjøpet før 14h) og har en ekstra kostnad på kr 50.

Vi bruker fortrinnsvis Fedex eller DHL Express som fraktselskap for disse forsendelsene.

Generelle betraktninger

Du må huske på at ulike kampanjer kan forbedre prisene på produksjonsmetoder i tide, og at de derfor ikke gjenspeiles her. I tillegg kan transittidene som er angitt her, gjennomgå spesifikke endringer på grunn av metning av vårt produksjonssenter eller transportselskaper. Du vil alltid ha nøyaktig og oppdatert informasjon om kostnader og personlig tilpasset leveringstid for dine utskrifter på betalingssiden (handlekurven).

Du må imidlertid huske på at vi hos Copykrea har ulike betalingsmåter, og avhengig av hvilken du velger, vil kjøpet ditt bli validert eller ikke i det øyeblikket det gjøres, og dermed overført eller ikke til vårt produksjonssenter for oppstart og senere forsendelse. Derfor, hvis du velger bankoverføring som betalingsmåte, vil filene dine ikke gå til produksjonssenteret vårt, og leveringstiden vil derfor ikke begynne før betalingen er reflektert og validert på bankkontoen vår.

Transportselskapene med fortrinnsrett som er angitt på denne siden for forsendelser til de ulike områdene, kan endres av Copykrea ved behov.

Du bør også ta i betraktning at hvis vår kundeserviceavdeling kontakter deg på grunn av uregelmessigheter, hendelser eller tvil i filene eller bestillingene dine, vil leveringsperioden begynne å løpe så snart problemene er løst med deg.

Copykrea påtar seg ikke noe ansvar når leveringen av dine inntrykk ikke skjer på grunn av falske, unøyaktige eller ufullstendige data oppgitt av brukeren.

Hvis bestillingen av grunner som kan tilskrives kunden og ikke transportselskapet eller Copykrea ikke kan leveres til den angitte adressen, vil vi fra Copykrea ha opptil 30 dager på å sende den i retur. Vi forbeholder oss retten til å belaste fraktkostnadene på nytt, selv om disse var gratis for kunden da kjøpet ble gjort. Brukeren vil alltid bli informert om alt dette.

Copykrea påtar seg heller ikke noe ansvar dersom leveringen av kopiene dine ikke skjer innen den estimerte perioden, på grunn av ugunstige værforhold, situasjoner med mobilitetsbegrensninger fra myndighetene eller i områder som kan bli rammet av en eller annen form for katastrofe.

Fra Copykrea vil vi gjøre alt vi kan for at transportselskapene overholder de fastsatte fristene. Hvis disse ikke overholdes av grunner som ligger utenfor Copykreas kontroll, er vi imidlertid ikke i noe tilfelle ansvarlige for forsinkelsen, og fraktkostnadene vil derfor ikke bli refundert.

Til slutt, fra Copykrea er vi ikke ansvarlige for eventuelle ekstrakostnader som følge av toll.

Du kan velge hvilken produksjonsmetode du ønsker når du foretar kjøpet og oppgir adressen din. Nettstedet vil vise deg de tilgjengelige produksjonsalternativene, kostnadene og den nøyaktige leveringstiden du vil ha, slik at du kan velge det som passer best for deg før du bekrefter kjøpet.

Du må være oppmerksom på at den prioriterte produksjonsmetoden kan bli deaktivert og ikke være et alternativ hvis kapasiteten i verkstedet vårt er så høy at vi ikke kan garantere kvaliteten og umiddelbarheten av tjenesten.