close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


Om oss

Her der du ser oss var vi også de elevene som brukte så mye tid på å skrive ut lapper at de spiste ris med tomat resten av måneden. Og nettopp derfor, fordi vi har betalt for kopier laget på noen måte til prisen av trøfler, finnes det Copykrea, den høykvalitets trykketjenesten med de laveste prisene på markedet.

Fra verkstedet vårt skriver vi ut, binder, pakker og sender dokumentene dine hvor som helst. Uten køer eller tidsplaner vil du spare tid og penger, og du vil kunne kontrollere selv den minste detalj av bestillingen din. Du sender oss filene dine, fortell oss hvordan du vil ha dem, så tar vi dem med hjem.

Vi har forsøkt å utvikle en veldig enkel konfigurator som du kan laste opp filene dine til og hvor du kan velge tykkelse og størrelse på papiret, sort/hvitt eller fargeutskrift, antall kopier du ønsker for hver dokument, antall sider per ark, type innbinding og til og med fargen på ringene og omslagene. Du bestemmer og Copykreas kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig.

Ansvarlig utskrift

Hos Copykrea er vi opptatt av ansvarlig utskrift med det nyeste innen blekkskriver- og laserutskriftsutstyr, bærekraftig blekk og førsteklasses papir med FSC- og Ecolabel-sertifisering. I våre 80- og 100 g-utskrifter bruker vi papir av merket Navigator, og i våre 300 g-utskrifter bruker vi papir av merket ColorCopy, og begge selskapene har forpliktet seg til å være CO2-nøytrale. 

Vårt sosiale engasjement

Vi samarbeider med Ronald McDonald® Children's Foundation Spain ved å donere dagbøker og notatbøker trykt i Copykrea til deres veldedighetsmarked. 100 % av inntektene fra salget av disse produktene doneres til Ronald McDonald Hus® i Madrid. Dette huset tilbyr velferd og støtte til familier med alvorlig syke barn som må reise for å få medisinsk behandling. Hos Copykrea er vi opptatt av å gjøre verden til et mer omsorgsfullt og rettferdig sted for alle.