close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


I alle våre utskrifter tilpasser vi dokumentene til skrivermargene, og etterlater en hvit rand for maksimal kvalitet. Hvis dokumentet har en annen størrelse, vil det tilpasses papirstørrelsen.

A4

Mål 210 x 297 mm. Det er den mest brukte og vanlige størrelsen og er ideell for utskrift av notater, offisielle dokumenter, etc.

A3

Mål 297 x 420 mm. Det er akkurat dobbelt så stort som størrelsen A4 og er ideelt for utskrift av plakater, planer, plakater, etc.

A5

Mål 148 x 210 mm. Det er akkurat halvparten av størrelsen A4 og er ideelt for kalendere, notatbøker, etc.

Normal

Navigator-papir med en vekt på 80 gram. Det er det beste vanlige papiret på markedet. Dets hvithet, silkeaktige tekstur og vekt gjør det til det ideelle papiret for utskrift av notater, personlige dokumenter osv.

Høy Kvalitet

Navigator-papir med en vekt på 100 gram. Det har en tykkelse og hvithet som er høyere enn vanlig papir, noe som gjør det til det ideelle papiret for utskrift av dokumenter som krever høyere kvalitet, som presentasjoner eller porteføljer. Hvis du trenger å skrive ut tosidige filer med stor fargedominerende, forhindrer dette papiret all gjennomsiktighet ved utskrift.

Kartong

Det har en vekt på 300 gram og er 100% hvitt. Tykkelsen gjør det til det ideelle underlaget for utskrift av kort, plakater, dekorative ark, diplomer osv.

Allt papir vi bruker, produseres gjennom en sirkulær og bærekraftig prosess, og har derfor FSC- og Ecolabel-sertifisering, noe som bidrar til miljøbeskyttelsen.

I alle våre utskrifter tilpasser vi dokumentene til skriverens marger, og etterlater en hvit kant for å sikre maksimal kvalitet. Hvis dokumentet har en annen størrelse, tilpasses det til papirstørrelsen.

Ensidig utskrift

Utskriften vil bli gjort påén side av arket, og etterlater baksiden tom for å skrive hvis nødvendig. Dette er vanligvis det beste alternativet for å skrive ut plakater, presentasjoner og mer.

Dobbelsidig utskrift

Utskriften vil bli gjort påbegge sider av arket, noe som reduserer antall ark du vil motta med halvparten. Ved å bruke mindre papir bidrar du til miljøvern, og de trykte dokumentene dine tar opp mindre plass. Dette er den vanligste løsningen for omfattende filer med mange sider.

På grunn av kompleksiteten med å konfigurere 2 sider per ark og 4 sider per ark, er begge alternativene ikke kompatible med automatisk dokumentrotasjon.

1 Side per Ark

Dette er den vanligste utskriftsmetoden. Hver side av dokumentene dine blir skrevet ut på en side av papiret. Den eneste tilpasningen vi vil gjøre, er å tilpasse dem til størrelsen på papiret du velger.

2 Sider per Ark

Vi vil tilpasse størrelsen på arket for å plassere to sider av dokumentet ditt på hver side av papiret. På denne måten kan du betydelig redusere antall utskrevne ark, noe som bidrar til miljøvern og kostnadsbesparelser. Vær imidlertid oppmerksom på at denne utskriftsmetoden reduserer størrelsen på siden til halvparten, noe som kan gjøre det vanskeligere å lese.

4 Sider per Ark

Vi vil tilpasse størrelsen på arket for å plassere fire sider av dokumentet ditt på hver side av papiret. Vær oppmerksom på at dette alternativet ytterligere reduserer antall utskrevne ark, men også reduserer størrelsen på hver utskrevet side til en fjerdedel, noe som gjør det enda vanskeligere å lese.

Automatisk rotasjon

Orienteringen av papiret justeres automatisk til enten vertikal eller horisontal, avhengig av orienteringen til utskriftsfilen. Det anbefales å aktivere denne opsjonen for dokumenter som inneholder både vertikale og horisontale sider.

Vertikal med sideliggende rotasjon

Utskriften utføres med papiret i vertikal orientering, og papiret roteres langs den lengste siden, dvs. at arket flyttes til venstre. Denne orienteringen er mest egnet for dokumenter med vertikale sider. Hvis du har sider i horisontal orientering og velger å aktivere automatisk rotasjon, vil disse bli rotert for å fylle hele papiret eller redusert til papirets bredde, slik at det blir et tomt område over og under dokumentet.

Vertikal rotasjon uten rotasjon
Vertikal rotasjon med rotasjon
Horisontal med øvre rotasjon

Utskriften utføres med papiret i horisontal orientering, og papiret roteres langs den lengste siden oppover. Denne orienteringen er mest egnet for dokumenter med horisontale sider. Hvis du har sider i vertikal orientering og velger å aktivere automatisk rotasjon, vil disse bli rotert for å fylle hele papiret eller redusert til papirets bredde, slik at det blir et tomt område over og under dokumentet.

Horisontal rotasjon oppover uten rotasjon
Horisontal rotasjon oppover med rotasjon
Vertikal med øvre rotasjon

Utskriften utføres med papiret i vertikal orientering, og papiret roteres langs den korteste siden oppover. Denne orienteringen er mest egnet for dokumenter med vertikale sider. Hvis du har sider i horisontal orientering og velger å aktivere automatisk rotasjon, vil disse bli rotert for å fylle hele papiret eller redusert til papirets bredde, slik at det blir et tomt område over og under dokumentet.

Vertikal rotasjon oppover uten rotasjon
Vertikal rotasjon oppover med rotasjon
Horisontal med sideliggende rotasjon til venstre

Utskriften utføres med papiret i horisontal orientering, og papiret roteres langs den korteste siden til venstre. Denne orienteringen er mest hensiktsmessig for dokumenter med horisontale sider. Hvis du har sider i vertikal orientering og velger å aktivere automatisk rotasjon, vil disse bli rotert for å fylle hele papiret eller redusert til papirets bredde, slik at det blir et tomt område over og under dokumentet.

Horisontal rotasjon til venstre uten rotasjon
Horisontal rotasjon til venstre med rotasjon
Gruppert

Alle dine filer vil bli bundet sammen i en enkelt bind. Vær oppmerksom på at hvis dine grupperte dokumenter overstiger 450-500 sider, vil bindingen bli delt inn i flere bind, alltid med mål om å gjøre dem så like som mulig og ikke kutte et emne i to. Hvis dette kan være til bry, anbefaler vi å sende oss dokumentene allerede delt, med tanke på denne sidesgrensen (det finnes ingen større spiraler som tillater dette).

Individuell

Hver av filene du har vedlagt vil bli bundet individuelt. På samme måte, hvis noen av dem overskrider 450-500 sider, vil bindingen bli delt inn i flere bind, alltid med mål om å gjøre dem så like som mulig og ikke kutte et emne i to. Vi anbefaler å sende dem allerede delt, med tanke på denne sidesgrensen, hvis det å motta dem delt vil være til bry (det finnes ingen større spiraler som tillater dette).

Standard

Vi vil skrive ut forsiden på samme måte som resten av dokumentet, det vil si med standardinnstillingen du har valgt tidligere (hvis du har valgt svart-hvitt-utskrift, vil forsiden skrives ut i svart-hvitt, og hvis du har valgt fargeutskrift, skrives forsiden ut i farger).

Farge 300 g

Vi vil skrive ut forsiden av dokumentet ditt i farger på 300 g kartong. Dette er et sterkt anbefalt alternativ, for eksempel for utskrift av forsiden på en kalender eller en lærers bok.

Løst bladk

Dine filer vil bli levert trykt på løse ark. Dette betyr at de kommer rett fra skriveren uten noen form for etterbehandling.

Bundet

Dine filer vil bli innbundet i bind med plastspiraler og plast- eller pappomslag (vi vil indikere i konfiguratoren hvilket materiale hvert omslag er laget av). Vi har et bredt utvalg av farger, slik at du kan tilpasse innbindingen din maksimalt. Vær oppmerksom på at maksimalt antall ark (folios) som kan bindes i ett bind er omtrent 450-500 (det finnes ingen større plastspiraler som tillater dette). Hvis dine dokumenter overstiger dette antallet ark, vil vi dele innbindingen i flere bind og prøve å gjøre dem så like som mulig og ikke dele et emne i midten. Derfor, hvis dette er upraktisk for deg, anbefaler vi at du sender oss dokumentene allerede delt uavhengig av hverandre med tanke på dette arkantallet.

Stifting

Dine filer vil bli stiftet individuelt i øvre venstre hjørne av arket. Vær oppmerksom på at maksimalt antall ark (folios) som kan stiftes er omtrent 100. Hvis din fil overstiger dette antallet, kan de ikke sendes stiftet. Vi anbefaler at du sender dine dokumenter med tanke på dette antallet ark hvis du ønsker å motta dem stiftet.

Laminering

Hvert ark vil bli laminert med selvklebende poser på 80 mikron. Laminering beskytter dokumentet ditt og forbedrer dets visuelle utseende og holdbarhet.

Boring

Dine dokumenter vil bli hullpunchet med to eller fire hull, avhengig av valget du gjør i hullpunch-seksjonen av konfiguratoren. Du vil motta dem klare for arkivering.

Du kan simulere det endelige resultatet av innbindingen din i konfiguratoren vår ved å velge fargen på spiraler og deksler.

Farge på spiral

Vi har 18 farger av plastspiraler slik at du kan tilpasse innbindingen din. Vi bruker alle 4:1-forhold, der det lages 46 hull på den lange siden av arket. Avhengig av antall ark i dokumentet ditt, vil vi bruke ringen med riktig diameter.

Farge på bakdeksel

Vi har to typer bakdeksler: preget papp og plastikk.

Papp med preg

Bakdeksler av preget papp gir mer motstand, er stivere og tåler tidens tann bedre, noe som gjør dem ideelle for tykkere innbindinger. Du kan velge mellom farger: svart, vinrød, mørkeblå og mørkegrønn.

Plastikk

Plastdeksler er lettere og tynnere enn pappdeksler, noe som gjør dem mer fleksible. Dette materialet tåler bedre vann, slik at det kan rengjøres med en fuktig klut hvis det blir skittent. De er tilgjengelige i farger: pastellrosa, pastellgul, pastelloransje, lilla, pastellblå, pastellgrønn, hvit, fuchsia, blå, rød, grønn, lilla og gjennomsiktig (den siste er lik frontdekselet, slik at du kan se den siste siden av dokumentet ditt).

Farge på frontdeksel

Våre frontdeksler er alle laget av plast, noe som gir fleksibilitet og letthet til innbindingen. De er tilgjengelige i farger: gjennomsiktig, gjennomsiktig, gjennomsiktig gul, gjennomsiktig blå, gjennomsiktig rød, gjennomsiktig grønn, gjennomsiktig oransje, gjennomsiktig fuchsia og gjennomsiktig lilla. Den gjennomsiktige dekselen viser helt forsiden av dokumentet og har en blank finish, mens de gjennomsiktige dekslene også viser forsiden, men på en mindre skarp måte og har matt finish.

Hjelp oss med å forbedre bestillingen din!

Vi må avklare en detalj angående bestillingen din for å forsikre oss om at du mottar utskriftene akkurat slik du trenger dem. Vennligst bekreft følgende informasjon.

Legg til en blank side

Utskriften din er tosidig, men vi ser at du bare har ensidige dokumenter. Systemet legger automatisk til en blank side på slutten av dokumenter med et oddetall av sider for å opprettholde rekkefølgen og starte på et nytt ark. Men basert på filtypen din tror vi kanskje du vil at dette skal være annerledes, og at det andre dokumentet vises på baksiden av det første dokumentet, med andre ord, kombinert. Hvordan vil du at vi skal skrive dem ut?

Standard Hvert dokument begynner på et nytt ark
Kombinere Det andre dokumentet skrives ut på baksiden av det første
Hjelp oss med å Forbedre Din Bestilling!

Vi trenger å avklare en detalj i bestillingen din for å forsikre oss om at du mottar trykkene slik du trenger dem. Vennligst bekreft følgende informasjon.

Gjenta Dokumentet på Forsiden av Siden

Ditt dokument har bare én side, og du har bedt om å trykke flere sider per side. Ønsker du at vi skal trykke denne siden flere ganger for å motta et komplett ark? Hvis ikke, vil din ene side standardvis bli redusert, og resten av arket blir blankt.

Standard trykk bare eksisterende sider
Gjenta side Gjenta siden for å dekke arket

Produktet ditt er lagt til handlekurven på en riktig måte.