close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har oppdaget at du surfer fra et annet sted til det som tilsvarer dette nettstedet. Vi har ikke et nettsted for landet du besøker oss fra, men vi har et verdensomspennende nettsted. Bekreft hvilket nettsted du vil besøke.


Hyppige spørsmål

Er du i tvil? Her løser vi dem alle
Hvis du har støtt på problemer eller tvil når du legger inn bestillingen din hos Copykrea, ikke bekymre deg, vi vil løse dem for deg her, og hvis du fortsatt er i tvil, kontakt oss og vi vil gjerne løse dem for deg.

Tvil om utskrift og finish

 • GJØR DU BINDINGER?

  Selvfølgelig er spiralfinishen den mest etterspurte på grunn av det store antallet muligheter den tilbyr. Du kan velge farge på dekselet, bakdekselet og spiralen fra et bredt utvalg av opptil 16 nyanser som tillater mer enn 900 forskjellige kombinasjoner for et helt personlig resultat. Vi har også andre muligheter som gruppert etterbehandling (løse ark), stifting, laminering osv.

 • HVOR KVALITET ER TRYKKENE?

  Hos Copykrea bruker vi alltid høykvalitets Premium-papir og blekk slik at kopiene dine får best mulig, skarp og profesjonell finish.

 • HVILKE UTSKRIFTSALTERNATIVER KAN JEG VELGE?

  Når du har lastet opp filene dine, kan du velge hvilken type utskrift du ønsker: papirstørrelse og -type, dobbeltsidig eller ensidig utskrift, retning, antall sider per ark, antall kopier og etterbehandling.

 • BEGYNNER UTSKRIFTEN AV HVER FIL PÅ EN NY SIDE?

  Ja, hver fil eller dokument skrives ut på en ny side.

 • KAN JEG BINDE FLERE VERK SAMMEN?

  Klart, vi binder arbeidet ditt når du sender oss.

 • KAN JEG UTSKRIFT UTEN RENTER?

  Det er ikke mulig å skrive ut "bleed" eller uten marger.

 • HVA SLAGS PAPIR BRUKER DU TIL UTSKRIFT?

  Vi bruker alltid premiumpapir av høyeste kvalitet med FSC- og Ecolabel-sertifisering. Til utskrifter på 80 og 100 g bruker vi papir av merket Navigator, og til utskrifter på 300 g bruker vi papir av merket ColorCopy.

 • HVA ER MINIMUMANTALL ARK JEG KAN SPIRALBINDE?

  Det er ikke noe minimum antall ark som skal bindes.

 • HVA ER MAKSIMALT ANTALL ARK JEG KAN SPIRALBINDE?

  Maksimalt antall ark (ikke sider) som kan bindes inn i ett bind, er 450-500. Derfor bør du være oppmerksom på at hvis de grupperte dokumentene dine overstiger 450-500 ark, vil innbindingen bli delt opp i mer enn ett bind, og du må alltid prøve å gjøre dem så like som mulig og ikke dele en utgave i to.

 • HVORDAN FORBEREDDE DESIGNET TIL FILEN DIN FOR Å FÅ DET BESTE INNTRYKKET?

  Hos Copykrea redigerer eller modifiserer vi ikke dokumentene dine, så de kommer trykt akkurat når du har sendt oss filene. Dette betyr at du bør la en sikkerhetsmargin være fri for informasjon på minst 5 millimeter slik at hullene i spiralen ikke trenger hull i teksten ved innbinding.

 • HVA ER MAKSIMALT ANTALL ARK JEG KAN STIFTE?

  Maksimalt antall ark (ikke sider) som kan stiftes sammen, er 100. Vær derfor oppmerksom på at hvis filen din overstiger dette antallet, kan vi ikke sende dem samlet. Hvis du har flere dokumenter og ønsker at alle skal stiftes sammen, kan du dele dem opp i temaer på 100 ark.

 • HVA ER MATERIALET OG TYKKELSEN PÅ OMSLAGET SOM BRUKES I INNBINDINGENE?

  Vi har tre typer lokk: PVC, polypropylen og preget papp. Det gjennomsiktige frontlokket er laget av PVC og har en tykkelse på 0,3 mm, og de gjennomsiktige og fargede frontlokkene er laget av polypropylen og har en tykkelse på 0,45 mm. Baksiden er laget av preget kartong med en tykkelse på 0,8 mm og polypropylen med en tykkelse på 0,45 mm.

Tvil om opplasting av filer til den elektroniske konfiguratoren

 • JEG LASTER OPP EN FIL, MEN DEN LASTES IKKE, DEN FORBLIR LASTING HELE TIDEN:

  Sannsynligvis for stor for systemet vårt, som kun støtter filer på opptil 100 MB. Men ikke bekymre deg, alt har en løsning! Siden du kan laste opp flere filer i samme rekkefølge, anbefaler vi at du deler dem opp for å løse problemet. Et råd? Å dele opp filer i partallssider vil forhindre at tomme sider skrives ut midt i jobben.

 • I HVILKE FORMAT MÅ JEG LASTE OPP DOKUMENTER?

  Du må laste opp filene dine i PDF-format. Hvis du har dem i et annet format, kan du bruke en online omformer.

 • HVILKE ENHETER KAN JEG SKRIVE UT FRA?

  Du kan sende oss filene dine fra hvilken som helst enhet (mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin) med internettilgang.

 • HILKE UTSKRIFTSFORMATER GODTAR DU I COPYKREA?

  Filene kan kun lastes opp til siden i PDF-format, men ikke bekymre deg, for hvis du har dem i et annet format, kan du bruke en online-konvertering.

 • HVORFOR FÅR JEG EN FEIL VED LASTING AV EN FIL?

  Sikkert, filen du prøver å laste opp til Copykrea er større enn 100 MB. Del den opp i flere filer og prøv igjen.

 • KAN JEG BESTILLE DEM NÅR DOKUMENTENE ER LASTET OPP?

  Ja. Når de er lastet opp, kan du endre rekkefølgen og plassere dem som du vil ved å bruke kryssikonet og dra dem til høyre eller venstre. Så du kan enkelt velge layout.

 • ER DET EN STØRRELSESGRENSE FOR OPPLASTING AV FILER?

  Ja, konfiguratoren vår støtter kun filer på opptil 100 MB. Derfor, hvis filen din veier mer, trenger du bare dele den opp i flere for å kunne laste den opp.

 • ER DET TRYGT Å LASTE OPP DOKUMENTER MINE OVER INTERNETT?

  Selvfølgelig er Copykrea en absolutt sikker side, som garantert av SSL-sertifikatet (den lille hengelåsen som kommer foran nettadressen når du går inn på siden). Tjenesten er diskret og pålitelig.

 • HVORFOR LAGE KOPIER PÅ NETT?

  Å lage kopier på nettet er mye enklere og mer komfortabelt, du bestiller dem hjemmefra og mottar dem der, uten køer eller komplikasjoner. Alternativene er de samme som i en fysisk kopibutikk: svart-hvitt, farge, innbundet, stiftet, etc. I tillegg kan du laste opp filene dine fra hvilken som helst enhet: mobil, nettbrett eller datamaskin.

 • HVORDAN BEHANDLES MINE FILER?

  Alle filene du sender oss til Copykrea for utskrift vil bli behandlet med den største konfidensialitet. Bare ansatte på produksjonssenteret vårt og kundeservice, i så fall det er en hendelse, vil de ha tilgang til den.

  Filene vil bli oppbevart i 90 dager fra datoen for forespørselen om arbeidet, deretter blir de ødelagt.

 • HVORDAN SKAL JEG LAGRE DOKUMENTET MITT FOR Å VÆRE SIKKER PÅ AT UTSKRIFTEN INNEHOLDER ALLE ELEMENTENE DET INNEHOLDER?

  For å sikre at du får en utskrift av dokumentet slik du ser det på skjermen, anbefaler vi at du lagrer det og sender det til vår online konfigurator i PDF/X-format. Dette formatet gjør det mulig å lagre alle merknader, skrifter, bilder og andre elementer korrekt i dokumentet, med respekt for den opprinnelige utformingen i utskriften. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte elementer kan være angitt som merker som ikke kan skrives ut.

Tvil om administrasjon og plassering av en bestilling

 • ER DET PÅKREVET Å REGISTRERES FOR Å PLASSE EN BESTILLING?

  Nei, registrering er ikke obligatorisk for å legge inn en bestilling, men vi anbefaler at du registrerer deg for de mange fordelene det har: du vil ha tilgang til bestillingshistorikken din, du trenger ikke fylle ut alle feltene på nytt hver gang du gjør en ny bestilling, og du vil motta eksklusive tilbud og rabatter for å være en del av fellesskapet vårt.

 • JEG GJORDE EN FEIL MED Å PLASSE MIN BESTILLING. HVA KAN JEG GJØRE?

  Kontakt oss så snart som mulig via e-post [email protected], så finner kundeserviceteamet vårt den beste løsningen på problemet ditt.

 • HVORDAN KAN JEG FÅ TILGANG TIL SPORINGEN AV BESTILLINGEN?

  Du vil motta en e-post når bestillingen går til klargjøring og en annen når den forlater våre fasiliteter. Sistnevnte vil bli ledsaget av sporingsnummeret slik at du kan sjekke statusen til enhver tid.

 • HVORDAN FÅR JEG EN FAKTURA FOR BESTILLINGEN?

  Når du legger inn bestillingen, gir "Checkout" deg muligheten til å be om en faktura. Du må ganske enkelt velge det alternativet for å motta det i e-posten din.

Tvil om forsendelser og priser

 • HVOR MYE KOSTER HVER KOPI?

  Hver sort-hvitt-kopi i A4-størrelse og vekt på 80 gram har en kostnad på kr 0,80 per side. Vil du ha den i farger? Med de samme egenskapene (ark i A4-størrelse på 80 gram) og i farger, koster hver side kr 1,30. Som du kan se, avhenger prisen på hver utskrift av utskriftsfunksjonene du velger.

 • ER DET FRAKTKOSTNADER?

  Hvis bestillingen din overstiger kr 900, er frakten helt gratis; ellers har den en kostnad på kr 70. Alle bestillinger pakkes nøye i en eske eller pappkonvolutt slik at de ankommer oppgitt adresse i perfekt stand. I Copykrea jobber vi også med transportselskaper som Fedex eller DHL Express, absolutt pålitelige, veldig raske og som kommer hvor som helst. Du kan få mer detaljert informasjon på siden vår "Forsendelsesbetingelser" (se her).

 • ER DET EN MINIMUMSORDRE?

  Nei, få laget så mange kopier du trenger, ikke én til og ikke én mindre. Fraktkostnadene vil være kr 70 når de ikke overstiger kr 900 og helt gratis hvis bestillingen overstiger kr 900.

 • NÅR VIL JEG MOTTA UTSKRIFTENE MINE?

  Du vil vanligvis motta bestillingen din innen 24 t til 96 t. For mer detaljert informasjon om leveringstider, se vår side "Produksjons- og fraktmetoder" (se her).

 • HVORDAN VIL JEG MOTTA MINE KOPIER?

  Du vil motta bestillingen din med den valgte finishen og praktisk pakket i en pappeske slik at den når deg i perfekt stand. Vi passer på at du ikke blir skadet under forskyvningen.

 • HVOR LEVERER DU?

  Hvor du vil (så lenge det finnes veier).

 • HVORDAN KAN JEG KONTAKTE COPYKREA?

  Du kan kontakte oss via vår e-post [email protected].

 • HVILKE BETALINGSMÅTER KAN JEG BRUKE?

  Du kan betale med kreditt- eller debetkort eller via Paypal (Paypal tilbyr mulighet for delbetaling). Du finner mer detaljert informasjon på siden "Betalingsmåter" (se her).

 • SENDER DU UTENFOR LANDET?

  Ja, vi sender internasjonalt. Hvert land har imidlertid sitt eget Copykrea-domene for bestilling.